Zastava Skala 55

Simbol al epocii comuniste, modelul bazat pe anticul Fiat 127/128 se vinde încă în Serbia, acum și cu un mic facelift.

Zastava Skala 55 Zastava Skala 55
Zastava Skala 55În România a existat Dacia 1310. A venit Renault și odată cu el și timpul ca vechiul model românesc să iasă din producție. În Serbia, în ciuda colaborărilor fabricii Zastava cu producători precum Fiat și GM, aceasta încă mai produce vechiul model Skala. Acesta a fost prezentat de curând la Salonul Auto de la Belgrad cu o serie de îmbunătățiri.

Motorul de 1100 cmc are acum un radiator din aluminiu și poate fi echipat opțional cu un sistem de alimentare GPL. În interior scaunele noi și ceasurile de bord moderne nu reușesc să întinereaască semnificativ  unul din cele mai ieftine modele din lume, zilele acestuia fiind numărate. Singura necunoscută e doar timpul când se va opri producția unuia din cele mai longevive modele din lume.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.