Zece concesiuni Mazda în România

Reţeaua de dealeri Mazda va fi extinsă, în luna iulie, cu trei noi concesiuni, la Ploieşti, Brăila şi Bacău, numărul total de dealeri urmând să ajungă la zece.

Zece concesiuni Mazda în România Zece concesiuni Mazda în România
Noii dealeri care s-au alăturat reţelei Mazda sunt Motors City Center la Ploieşti, Automaz la Brăila şi TDM Car la Bacău. Numărul concesionarilor va creşte, în scurt timp, cu încă trei unităţi, la Iaşi, Braşov şi Craiova. Pe piaţa românească activează dealerii Mazrom Motors, Business Development Team, Arian Motors, toţi din Bucureşti, Auto Xedos (Focşani), Premium Auto (Constanţa), Auto Cardo (Timişoara) şi Autosincron (Cluj-Napoca).

Ca urmare a extinderii reţelei de dealeri, obiectivul de vânzări de 1.250 de unităţi în acest an a fost reconfirmat.

Mazda Motor Europe va lansa în luna august pe piaţa românească modelul de teren CX-7, adaptat pentru piaţa europeană, la preţuri cuprinse între 30.300 euro şi 32.700 euro, cu taxe incluse. Autoturismul va fi echipat cu un motor de 2,3 litri şi 260 de cai putere (varianta americană dezvoltă 244 de cai putere), cuplat la o cutie de viteze nouă cu şase rapoarte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.