Zeci de maşini de lux în Piaţa Revoluţiei, în cadrul Onelife Rally

Raliul a ales România pentru Transfăgărăşan ...

Zeci de maşini de lux în Piaţa Revoluţiei, în cadrul Onelife Rally Zeci de maşini de lux în Piaţa Revoluţiei, în cadrul Onelife Rally

Zeci de maşini de lux, de sute de mii de euro fiecare, au oprit joi seara în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, în faţa hotelului Hilton, în cadrul evenimentului Onelife Rally, defăşurat între Veneţia şi Mamaia.

Maşinile personale, de la firme renumite precum  Ferrari, Lamborghini Audi, Mercedes BMW, McLaren, Porsche şi Aston Martin, au sosit în Bucureşti, după ce au strabătut alte cinci oraşe din Europa, printre care şi Sibiu, timp de 6 zile.

Raliul a ales România pentru Transfăgărăşan, care a fost parcurs astăzi. Mâine, autovehiculele de lux vor ajunge în Piaţeta Cazino din Mamaia, aceasta fiind ultima destinaţie a turneului.

Printre cele 50 de maşini participante la raliu, aflat la cea de-a doua ediţie, se află şi două maşini Lamborghini deţinute şi conduse de români. În această seară va avea loc o petrecere la clubul Kayo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.