Zeci de supermaşini iau cu asalt Transfăgărăşanul. VIDEO

Un grup de polonezi pasionaţi de viteză a vizitat, în vara lui 2013, drumul pe care Jeremy Clarkson de la Top Gear îl consideră „cel mai bun drum din lume”: Transfăgărăşanul. Să vedem ce a ieşit.

Zeci de supermaşini iau cu asalt Transfăgărăşanul. VIDEO Zeci de supermaşini iau cu asalt Transfăgărăşanul. VIDEO

Drumul românesc Transfăgărăşan a devenit, în 2013, locul de joacă pentru un grup vesel de pasionaţi ai vitezei veniţi tocmai din Polonia. Şi, ce să vezi, au filmat toată isprava.

Videoclipul, intitulat „The Transfăgărăşan Prologue”, povesteşte, vreme de 20 de minute, cum au ajuns polonezii pe plaiurile României, cu planul de a verifica dacă Jeremy Clarkson de la Top Gear a avut dreptate atunci când a spus despre Transfăgărăşan că este „cel mai bun drum din lume”. Răspunsul, în continuare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.