Zilele Brandurilor Auto – ediţia 2 – are loc în perioada 19-22 Aprilie

Autor: Marius Vișan 18 apr. 2018 Știri auto
Zilele Brandurilor Auto – ediţia 2 – are loc în perioada 19-22 Aprilie

După succesul înregistrat încă de la prima ediţie de anul trecut, Zilele Brandurilor Auto are loc şi anul acesta pe terasa Berăriei H, chiar lângă lacul Herăstrău, iar accesul este liber pentru miile de participanţi aşteptaţi în cele 4 zile de eveniment. Această expoziţie de automobile este dedicată tuturor pasionaţilor de maşini, dar şi curioşilor care îşi doresc o experienţă reală cu unele din cele mai râvnite modele ale celor mai celebre brand-uri de automobile.

Evenimetul se desfăşoară de Joi până Duminică (19-22 Aprilie) între orele 10:00 – 22:00, iar în cadrul acestuia participanţii vor putea testa gratuit şi accesa oferte speciale de la peste 10 brand-uri auto de top precum: Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Mazda, JEEP, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Fiat, Suzuki şi altele.

Atmosfera va fi completată de evenimente live care vor avea loc în interiorul Berăriei H începând de Joi şi până Sâmbătă:

Joi – 19 Aprilie – ora 20:00 – Lawyers Night #4 | #SerileIndustriilor w/  Nicoleta Nucă, Mike Diamondz

Vineri – 20 Aprilie – ora 20:00 – Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band

Sâmbătă – 21 Aprilie – ora 18:00 – Pasărea Rock – Baniciu, Kappl & Lipan @ Berăria H

Sâmbătă – 21 Aprilie – ora 22:00 – Paraziţii revin la Berăria H

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide