Zilele Brandurilor Auto – ediţia 2 – are loc în perioada 19-22 Aprilie

După succesul înregistrat încă de la prima ediţie ...

După succesul înregistrat încă de la prima ediţie de anul trecut, Zilele Brandurilor Auto are loc şi anul acesta pe terasa Berăriei H, chiar lângă lacul Herăstrău, iar accesul este liber pentru miile de participanţi aşteptaţi în cele 4 zile de eveniment. Această expoziţie de automobile este dedicată tuturor pasionaţilor de maşini, dar şi curioşilor care îşi doresc o experienţă reală cu unele din cele mai râvnite modele ale celor mai celebre brand-uri de automobile.

Evenimetul se desfăşoară de Joi până Duminică (19-22 Aprilie) între orele 10:00 – 22:00, iar în cadrul acestuia participanţii vor putea testa gratuit şi accesa oferte speciale de la peste 10 brand-uri auto de top precum: Mercedes Benz, BMW, Volkswagen, Opel, Mazda, JEEP, Alfa Romeo, Peugeot, Citroen, Fiat, Suzuki şi altele.

Atmosfera va fi completată de evenimente live care vor avea loc în interiorul Berăriei H începând de Joi şi până Sâmbătă:

Joi – 19 Aprilie – ora 20:00 - Lawyers Night #4 | #SerileIndustriilor w/  Nicoleta Nucă, Mike Diamondz

Vineri – 20 Aprilie – ora 20:00 - Seară Grecească: Nikolaos Papadopoulos & Band

Sâmbătă – 21 Aprilie – ora 18:00 – Pasărea Rock - Baniciu, Kappl & Lipan @ Berăria H

Sâmbătă – 21 Aprilie – ora 22:00 - Paraziţii revin la Berăria H

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.