Zilele Siguranţei Rutiere Michelin vă aşteaptă weekend-ul acesta in parcul Izvor

Autor: Adrian Mihălţianu 25 sept. 2013 Știri auto

Michelin se mută săptămâna aceasta in Bucureşti, unde va organiza în parcul Izvor din Bucureşti cursuri şi teste pentru a vedea dacă şoferii bucureşteni ştiu să conducă în siguranţă. Pentru publicul vizitator, specialiştii francezi au pregătit mai multe simulatoare de condus, de răsturnare şi de impact, cu scopul de a experimenta condusul in diferite situaţii şi de a testa reacţiile potrivite în caz de pericol.

Şoferii vor afla şi cele 10 reguli pertinente care îi feresc de accidente şi vor putea experimenta ce înseamnă condusul sub influenţa băuturilor alcoolice (prin aşa numiţii „ochelari de ebrietate”), dar şi să testeze un Audi TT care simulează condusul cu anvelope de vară pe diferite condiţii de drum. Copiii sunt aşteptati cu bicicletele la Mini Academia de Siguranţă Rutieră Michelin cu cinema, desene, jocuri pentru învăţarea semnelor de circulaţie şi a politeţii rutiere. 

Chiar dacă nu plouă, Michelin te va învăţa ce să faci pe caz de ploaie, atunci când derapezi

Cei prezenţi vor avea oportunitatea sa se implice in toate activităţile organizate in spaţiile dedicate celor 10 reguli de aur ale siguranţei rutiere şi să interacţioneze cu experţi precum cei de la Şcoala de conducere defensivă Titi Aur sau cu reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere.

Intrarea este liberă, între orele 11 şi 19, 
 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide