Zlatan Ibrahimović este imaginea noului Volvo V90 – GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: ProMotor 26 mai 2016 Știri auto
Zlatan Ibrahimović este imaginea noului Volvo V90 – GALERIE FOTO – VIDEO

 


Celebrul fotbalist Zlatan Ibrahimović este imaginea noului Volvo V90, acesta continuând astfel colaborarea cu producătorul suedez de automobile premium. Campania va începe pe 30 mai.

”Campania celebrează gândirea independentă şi puterea care stă în abilitatea de a gândi diferit. Există multe similarităţi între drumul parcurs de Zlatan şi cel parcurs de Volvo. Nu am ajuns unde suntem astăzi făcând acelaşi lucru pe care îl fac cu toţii”, spune Anders Gustafsson, Vice Preşedinte Senior al Volvo Car Group pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

Află specificaţiile tehnicel ale noilor modele Volvo S90 şi V90 şi vezi GALERIA FOTO

Volvo Cars şi Zlatan au lucrat împreună la memorabila campanie de marketing din 2014 în cadrul căreia îl vedem pe celebrul fotbalist recitând imnul naţional al Suediei şi străbătând păduri suedeze.

 

 

Volvo a început operaţiunile în anul 1927. Astăzi, Volvo Cars este unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, cu vânzări de 503.127 de maşini în anul 2015, în aproximativ 100 de ţări. Din 2010, Volvo Cars este deţinută de Zhejiang Geely Holding (Geely Holding) din China.

În decembrie 2015, Volvo Cars avea 29.000 de angajaţi la nivel internaţional. Sediul central, dezvoltarea de produse, activităţile de marketing şi administraţie au loc în principal în Gothenburg, Suedia. Sediul central al Volvo Cars din China se află în Shanghai. Principalele fabrici de producţie ale companiei se află în Gothenburg (Suedia), Ghent (Belgia), Chengdu şi Daqing (China), în timp ce motoarele sunt produse în  Skövde (Suedia) şi Zhangjiakou (China), iar componentele de caroserie în Olofström (Suedia).

Află specificaţiile tehnicel ale noilor modele Volvo S90 şi V90 şi vezi GALERIA FOTO


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide