Zotye creează electricul E01. Îi poţi identifica sursele de inspiraţie?

Chinezii de la Zotye pregătesc un model electric, botezat E01. Singurul lucru care ne-a rămas neclar este „cu ce anume seamănă spatele”?

Zotye creează electricul E01. Îi poţi identifica sursele de inspiraţie? Zotye creează electricul E01. Îi poţi identifica sursele de inspiraţie?

Nu ştim care este motto-ul producătorului chinez Zotye, însă credem că „something that you might know” i se potriveşte de minune. 

E01 este un proiect de vehicul electric, despre care se spune că va avea o autonomie de 150 de kilometri şi o viteză maximă de 50 de kilometri. Ceea ce este remarcabil pentru un vehicul electric urban. 

Şi „remarcabil” este cuvântul-cheie atunci când vorbeşti de designul maşinii. Pentru că, uitându-te la ea, remarci asemănări cu BMW i3, cu Range Rover Evoque şi cu smart fortwo. ŞI interiorul este remarcabil, în aceeaşi notă: se remarcă asemănarea izbitoare cu Tesla Model S. 

Nu ştim (încă) cum arată partea din spate, dar putem să presupunem că este, de asemenea, remarcabilă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.