Zotye T700 e un Porsche Macan fabricat în China la jumătate de preţ

Un Porche Macan porneşte de la vreo 65.000 de euro în România, ceea ce e foarte mult pentru unii clienţi. Bine că există producătorii chinezi care trag la xerox modelele europene şi le pun la vânzare la jumătate de preţ.

Zotye T700 e un Porsche Macan fabricat în China la jumătate de preţ Zotye T700 e un Porsche Macan fabricat în China la jumătate de preţ

Zotye Auto, o companie înfiinţată în China în urmă cu vreo zece ani, a mers pe drumul ales de cei de la Chery (care au făcut o copie cât se poate de fidelă a lui Range Rover Evoque) şi au făcut un Porsche Macan low-cost.

Bine, arată ca un Porsche Macan, dar nu este. Se numeşte Zotye T700 şi are un preţ de pornire de 27.390 de dolari americani, deci mai puţin de jumătate din preţul de bază al unui Macan adevărat.

Arătarea chinezească e pusă în mişcare de un motor pe benzină de 2,0 litri care produce 177 CP sau, dacă vrei să fii extravagant, poţi să optezi pentru un V6 de 3,0 litri, potrivit CarNewsChina.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.