Zvonuri: Hyundai va lansa un supercar

Conform celor mai noi zvonuri din piaţa auto, se pare că Hyundai pregăteşte un concurent pentru Nissan GT-R sau Porsche 911.

Zvonuri: Hyundai va lansa un supercar Zvonuri: Hyundai va lansa un supercar

Conform celor de la Inside Line, se pare ca Hyundai va pregăti un model care să concureze direct nume precum Nissa GT-R sau Porsche 911. Se pare că, viitoarea maşină va fi propulsată de un motor V8 de 5,0 litri care va produce aproximativ 429 CP. Vorbim despre cel mai nou propulsor al coreenilor şi anume motorul de pe modelul Hyundai Genesis.

Se pare că maşina va fi un coupe, iar preţul acesteia se va încadra undeva în intervalul 57.000 şi 72.000 de euro. Întrebat dacă Hyundai pregăteşte un supercar, CEO-ul companiei coreene a răspuns strict şi la obiect "No, No, No".

Indiferent dacă viitoare maşină va avea motorul montat frontal, sau central, rămâne o intrebare care în acest moment nu prea are un răspuns...Ce cutie de viteze va utiliza Hyundai pentru acest model? În momentul actual cam toate supercar-urile sunt echipate cu cutii de viteze cu dublu ambreiaj. Însă este foarte posibil ca nici una din cutiile actuale produse de coreeni să nu reziste cuplului viitorului propulsor, respectiv un cuplu de 509 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.