Zvonuri: Lexus va lansa un RX hibrid mai mic

Lexus va lansa un RX hibrid de dimeniuni mai mici, bazat pe Toyota RAV 4.

Zvonuri: Lexus va lansa un RX hibrid mai mic Zvonuri: Lexus va lansa un RX hibrid mai mic

Bazat pe faptul că Lexus RX este modelul care a înregistrat cel mai mare succes dintre toate SUV-urile gamei Lexus, se pare că producătorul japonez doreşte să lanseze pe piaţă o variantă de dimensiuni mai reduse bazată pe modelul Toyota RAV4. Noul model va dispune, de asemenea ,de tehnologie hobridă, fiind punctul forte a constructorului japonez.

Se pare că, conform ultimelor informaţii "rătăcite", numele viitorului model ar fi CX 300h. Este de asteptat ca noul model să se ia la "trântă", atât din punct de vedere al dimensiunilor cât şi al preţului, cu modele precum BMW X1, Audi Q3 sau Infiniti EX.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.