Zvonuri: Revine Renault 5

Renault ar putea să reînvie modelul Renault 5 graţie răspunsului pozitiv al clienţilor faţă de modelele istorice precum Fiat 500 sau Mini.

Zvonuri: Revine Renault 5 Zvonuri: Revine Renault 5

Conform zvonurilor, proiectul s-ar afla în fază incipientă. Pe de o parte sunt proiectele în stadiu avansat precum noua generaţie a Renault-ului Clio, iar pe de altă parte sunt proiectele electrice, cel puţin până în acest moment Renault are un cuvânt puternic de spus în problema electrificării vehiculelor.

Se pare că viitorul Renault 5 este un proiect "it's a must", ţinând cont de succesul pe care l-au avut modele precum Fiat 500, Mini sau noul Citroen DS3. Cel mai probabil, dacă proiectul va primii undă verde, vom vedea maşina prin 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.