Zvonuri: un roadster BMW mai mic decât Z4 la Geneva 2011?

Mai miră pe cineva că BMW aplică metoda downsizing la gama sa de maşini? BMWBlog.com afirmă că, la Salonul Auto Geneva 2011, bavarezii ar putea să ne surprindă cu un roadster mai mic decât Z4. Interesant, nu?

Despre BMW Z4 ştim că este un concurent direct al lui Mercedes SLK, iar faptul că există Mini Cabrio ar trebui să fie suficient pentru compania BMW. Se pare că nu e aşa, iar recent au apărut zvonuri care afirmă că la Salonul Auto Geneva 2011, compania germană ne-ar putea surprinde cu un roadster mai mic decât Z4, cel mai probabil sub formă de concept.

Şi mai interesant este faptul că vorbim de un roadster BMW cu... tracţiune faţă! Înainte ca fanii BMW să pornească o revoluţie, trebuie amintit, totuşi, că oficialii au anunţat că, în acest deceniu, BMW va produce maşini cu tracţiune faţă, care vor împărţi aceeaşi platformă tehnică cu suratele Mini, primul model urmând a fi chiar următoarea generaţie a lui BMW Seria 1 (vă amintiţi de sondajul făcut printre clienţii de Seria 1?)

Teaser BMW ConnectedDrive Concept la Salonul Auto Geneva 2011 de pe tare.ro

Ce ştim cu siguranţă este că BMW va prezenta la Geneva 2011 conceptul BMW ConnectedDrive, prefigurat printr-un teaser spectaculos, dar din care nu îţi poţi da seama despre ce maşină ar putea fi vorba. Conform celor de la bmwblog.com, acest concept prefigurează noul roadster german, care ar putea intra în producţie din 2012 ca BMW Z2.

Este clar că bavarezii ne-au făcut foarte curioşi şi, cu siguranţă, mulţi aşteaptă de acum cu sufletul la gură noutăţile BMW la Salonul Auto Geneva 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.