Alfa Mi.To GTA – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 25 iun. 2008 Știri auto
Alfa Mi.To GTA – speculaţii

Alfa Romeo Mi.To se anunţă o revoluţie în clasa mică, dar italienii nu se opresc aici şi vor să se ridice la noi standarde privnd aspiraţiie sportive ale modelelor citadine de lifestyle. Astfel, presupusa versiune GTA se va lăuda cu 230 CP, obţinuţi dintr-un nou propulsor de 1.750 cmc cu patru cilindri turbo. Modelul va surclasa clar Mini Cooper S, care vizează acelaşi public, dar oferă doar 175 CP.

Foarte multe detalii despre acest model nu au ajuns în presă în ultima perioada, mai ales evoluţia stilistico-sportivă a spectaculosului Mi.To fiind foarte aşteptată. Cei de la Autoblog încearcă însă o speculaţie cu aspectul noului model, schematizând un hatch foarte agresiv, dar fără a-şi pierde din farmecul şi senzualitatea modelului original.

Alfa MI.To GTA va însemna şi revenirea în forţă a logoului sportiv italian, acest indicativ, şi implict modele care îl poartă, fiind "neglijate" în ultima perioadă. Se presupune că modelul va apărea vara viitoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide