Audi R8 – Termen de aşteptare în 2010

Autor: Silviu Draganescu 27 iul. 2008 Știri auto
Audi R8 – Termen de aşteptare în 2010

Modelele alocate pentru anul viitor au fost deja vândute în ciuda faptului că preţul a fost mai mare cu 3500 de dolari, 113.700 pentru varianta manuală şi 122.700 pentru cea automată. Purtătorul de cuvânt al Audi America, Christian Bokich a declarat că producătorul german asamblează zilnic 25 de R8-uri, în total aproape 6000 pe an. "Clienţii sunt mai puţini interesati de anul de fabricaţie, atâta timp cât până la urmă li se livrează maşina", a mai adăugat oficialul american.

Pentru anul următor Audi a anunţat o nouă serie de scumpiri, venite ca urmare a creşterii cererii, dar şi a preţurilor materiilor prime şi a diferenţelor de schimb valutar. Cu toate acestea, oficialii germani nu se aşteaptă la o scădere a vânzărilor, fiind încrezători că au o gamă destul de puternică pentru a susţine chiar o creştere a numărului modelelor comercializate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide