BMW M3 CSL anulat

Autor: Cosmin Iordache 27 aug. 2008 Știri auto
BMW M3 CSL anulat

Se zvonea că în vara lui 2009 fanii BMW M3 vor avea motive serioase de a se încolona la uşa dealerilor pentru supremul M3 CSL. Cei de la Bavarian Motor Works ne aduc însă cu picioarele pe pământ, declarând răspicat că visarea s-a terminat şi M3 CSL nu va exista.  Se presupunea că CSL va fi animat de acelaşi motor, dar cu un plus de de 50 CP, totalizând 470 CP.

Pentru a îşi justifica renumele de Coupe Sport Lightweight, cu siguranţă dotările "în plus" precum radioul , sistemul de navigaţie sau chiar şi climatizarea ar fi devenit doar o amintire. Cura de slăbire scheletică ar fi fost desăvârşită prin infuzia de fibră de carbon, regăsită pe capotă, pe plafon, pe panouri laterale şi pe spoilere…adică aproximativ peste tot. Dar nu este loc de sentimentalisme, aceste lucruri nu vor exista!

Vestea proastă pentru puriştii mărcii este că factorii de decizie de la BMW au preferat să îşi acorde tot timpul dezvoltării versiunilor M pentru mastodonţii BMW X5 şi BMW X6. BMW sacrifică astfel trecutul glorios pentru un viitor dictat de tendinţe.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide