Ford Verve Concept

Autor: Andrei Ştirbu 23 aug. 2007 Știri auto

UPDATE – primul video cu noul concept Verve

Se pare că Ford îşi pune mari speranţe în viitorul Fiesta, campania de promovare a viitoarei generaţii începând cu acest concept interesant, care va fi prezentat la Salonul de la Frankfurt. Primul video ne arată detalii din spatele cortinei şi opinii ale echipei de designeri.

Conceptul celor de la Ford se depărtează de stilul automobilelor urbane cu care suntem obişnuiţi, mizând pe o imagine mult mai dinamică şi mai tinerească decât actualul Fiesta. Designul, cu ale sale tuşe "kinetic design", aminteşe foarte clar de S-Max sau de Mondeo, în timp ce uriaşa gură de aerisire din spoilerul frontal este o mănuşă aruncată lui Peugeot 207, de exemplu.

Interesant, faţă de Mazda2, cu care viitorul Fiesta va împărţi platforma tehnică, Verve aduce mai degrabă a monovolum, fiind mai înalt. Totuşi, jantele de 18", care contribuie în mare măsură la impresia de masivitate a maşinii, nu se vor regăsi pe maşina de serie. Interiorul este nu doar futurist, ci şi extravagant, pe lângă formele ciudate făcându-şi loc şi culori ţipătoare, cum ar fi rozul în combinaţie cu nuanţele de negru. Habitaclul promite să fie foarte spaţios, iar nivelul calităţii mult mai ridicat decât în cazul actualei Fiesta.

Mai multe detalii despre acest concept şi despre datele tehnice ale viitorului Fiesta, cu ocazia Salonului de la Frankfurt.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide