Gemballa GT – accident

Autor: Cosmin Iordache 25 iul. 2008 Știri auto

Prinţul Germaniei şi isprava saNota de plată pentru excesul automobilistic al Prinţului german va fi cu siguranţă una încărcată, dacă luăm în calcul faptul că bolidul Gemballa GT pe care Alteţa Sa îl avea în posesie este cotat la 725.000 de euro. Accidentul s-a produs într-o curbă de stânga, pilotul amator aplicând prea mult putere la ieşirea din apex, ceea ce a condus la pierderea controlului şi avarierea serioasă a părţii laterale şi a spatelui.

Prinţul este recunoscut pentru excesele sale şi scandalurile sexuale în care a fost implicat. De asemenea, acesta deţine o colecţie importantă de bolizi şi după cum se vede în poza alăturată nu îi pare prea rău după stricăciunile produse acestui exemplar exclusivist. Gemballa GT. Gemballa GT dezvoltă 650 CP şi este capabil să atingă 100 km/h în doar 3,8 secunde, viteza maximă este de 330 km/h.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide