Goodyear în topul Fortune

Autor: Andrei Nan 24 mart. 2008 Știri auto
Goodyear în topul Fortune

Goodyear a fost în fruntea listei celor mai bune companii la patru capitole cheie: inovaţie, managementul resurselor umane, utilizarea bunurilor şi profitului şi orientarea globală.

Printre companiile producătoare de componente pentru vehicule motorizate ce apar în lista Most Admired Companies în America, Goodyear a fost de asemenea apreciată ca fiind cea mai bună în ceea ce priveşte inovaţia şi calitatea produselor şi serviciilor sale.

Această recunoaştere din partea colegilor noştri de breaslă este ceva de care suntem extrem de mândri,” a spus Robert J. Keegan, preşedinte şi CEO al Goodyear. "Nu numai că Goodyear conduce în segmentul nostru de industrie, dar am fost cotaţi mult înaintea competitorilor noştri de la nivel global", a mai adăugat acesta.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide