Maşina de 3000 de dolari – Informaţii noi

Autor: Mediafax 31 iul. 2007 Știri auto
Maşina de 3000 de dolari – Informaţii noi

UPDATE: Un purtător de cuvânt al Renault a declarat că reprezentanţii grupului discută cu cei ai companiei Bajaj Auto, aceasta fiind al doilea mare fabricant de motociclete din India, în legătură cu producerea unui automobil cu un preţ de 3.000 de dolari.

Preşedintele Renault şi Nissan Motors, Carlos Ghosn, a declarat anterior cã Mahindra & Mahindra ar fi "partenerul firesc" al grupului, la fabricarea unui automobil mic, dată fiind colaborarea cu compania indiană pentru producerea automobilului Logan.

Nissan şi Renault analizează fezabilitatea construirii unui model de 3.000 de dolari, în colaborare cu producătorul indian de tractoare şi vehicule utilitare Mahindra & Mahindra, pentru a concura direct cu automobilul anunţat de compania indiană Tata Motors pentru anul viitor, care va fi comercializat la un preţ mai mic de 3.000 de dolari.

La momentul lansării automobilului anunţat de Tata, Renault va deţine suficientă informaţie pentru producerea unui model cu un cost similar, a precizat oficialul grupului francez. "Un potenţial partener este Mahindra, cu care colaborăm, dar nu am finalizat încă un acord", a arătat directorul general Renault şi Nissan, Carlos Ghosn. Maşina cu preţ foarte redus nu va concura direct cu modelul Logan, lansat în India în luna iunie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide