Mercedes C-Class Estate

Autor: Silviu Draganescu 20 sept. 2007 Știri auto

Diferenţele faţă de versiunea sedan se regăsesc la partea posterioară, acolo unde noul model poate primi un volum de bagaje de până la 1500 de litri cu un minim de 485. Vor exista trei niveluri de echipare, Classic, Elegance si Avantgarde, cu ultimul cel mai sportiv dintre toate, acolo unde steaua Mercedes este montată pentru prima oară pe un estate pe grila faţă, ca un semn distinctiv al caracterului dinamic superior.

Gama de motorizări este cea existentă pe modelul de bază, ceea ce se traduce printr-o creştere de putere între 13 si 20 CP comparativ cu vechea generaţie, dar si o reducere a consumului cu până la 10,3 procente. Noul C-Class este disponibil cu pachetul Agility Control, ce îi permite şoferului să aleagă între un comportament sportiv şi unul confortabil prin apăsarea unui simplu buton. Pentru cei nemulţumiţi chiar şi de echiparea Avantgarde, Mercedes le propune kitul sport AMG, ce constă într-o suspensie mai tare, garda la sol micşorată şi jante de 17 inch. Însă pentru pasionaţii adevaraţi există C63 AMG Estate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide