Noul Chevrolet Aveo vine în luna aprilie

Autor: Cosmin Iordache 03 mart. 2008 Știri auto
Noul Chevrolet Aveo vine în luna aprilie

Noul hatchback cu cinci uşi, Chevrolet Aveo,  va fi disponibil cu două motoare pe benzină. Propulsorul de 1,2 litri dezvoltă 84 CP, iar cel de 1,4 litri are 98 CP, conform unui comunicat al companiei.

 "Aveo este cel mai important model din gama asigurată de Chevrolet Europe. În 2007, peste 111.000 de persoane din Europa au decis să achiziţioneze un automobil Aveo/Kalos", a declarat, într-un comunicat, directorul mărcii şi de marketing al Chevrolet Europe, Betty Moscato.

 Lungimea noii versiuni este de 3,92 metri, lăţimea de 1,68 metri, înălţimea de 1,51 metri
, iar ampatamentul este de 2,48 metri. General Motros Europe a vândut anul trecut pe piaţa din România 8.267 unităţi din gama Aveo.  Noul Aveo va fi astfel mai spaţios decât actualul, fiind mai lung şi mai înalt. Preţul nu a fost comunicat oficial, dar preconizăm că va fi similar cu cel al actualei generaţii.

Noua variantă a Opel Agila va oferi  cinci locuri separate şi va avea în premieră două motorizări pe benzină dezvoltate împreună cu Suzuki. Motorizarea de bază constă într-un propulsor pe benzină de un litru şi 65 CP, care atinge viteza maximă de 160 km/h. Motorul diesel are 1,3 litri, 75 CP, viteza maximă de 165 km/h şi atinge 100 km/h în 13,9 secunde. În dotarea standard, modelul va beneficia de sistemul ABS, iar preţul de pornire pe piaţa germană va fi de 9.990 de euro.

Cele două modele vor fi expuse şi la Salonul de la Geneva 2008, ce va debuta în această săptămână.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide