Opel Insignia Sports Tourer – lansare în România

Autor: Cosmin Iordache 18 mart. 2009 Știri auto

Mark Adams, vice-preşedintele GM Europe Design, descrie modelul Insignia ca fiind „o combinaţie între frumuseţea sculpturală şi precizia germană, reunind perfecţiunea inginerească şi emoţia într-o armonie perfectă". Noul Opel Insignia Sports Tourer oferă un spaţiu generos pentru cinci ocupanţi şi un portbagaj extrem de competitiv. Zona spate are un volum de până la 1.530 litri. Modelul Sports Tourer are acelaşi ampatament de 2,74 metri ca şi modelele berlină şi o lungime cu aproximativ 8 cm mai mare, ajungând la 4,91 metri.

Lansarea noului Insignia Sports Tourer este însoţită de apariţia a două motoare noi, care li se alătură celor şapte motorizări deja disponibile pentru versiunea berlină. Pentru modelele cu tracţiune pe faţă (FWD) va fi disponibil şi un motor turbo de 1,6 litri pe benzină de 180 cp, cu un cuplu de 230 Nm. Motorul 2.0 BiTurbo de 190 cp şi cuplu de 400 Nm va fi dispo-nibil iniţial în combinaţie cu sistemul de tracţiune integrală Adaptive 4×4, confirmând ambiţia modelelor Insignia de a fi superioare celorlalte autovehicule din clasa medie. Desigur, cele două motoare vor îmbogăţi şi gama motorizărilor disponibile pentru versiunea berlină. Ulterior, motorul 2.0 CDTI BiTurbo va beneficia de o variantă pentru tracţiune pe puntea faţă.

Clienţii Insignia pot opta pentru noul şi sofisticatul sistem Adaptive 4×4 cu şasiu FlexRide şi diferenţialul autoblocabil electronic ce distribuie proactiv cuplul pentru asigurarea unei stabilităţi de excepţie şi în acelaşi timp a unei tracţiuni optime şi a unei manevrabilităţi sporite a autovehiculului pe orice tip de drumuri.

Mai jos aveţi ataşată lista completă cu preţuri a lui Opel Insignia:

Opel Insignia ST - preturi

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide