Seat la Geneva 2009

Autor: Cosmin Iordache 06 mart. 2009 Știri auto

6.03.2009: UPDATE FOTO & INFO LIVE GENEVA 2009

Seat Exeo BreakDupă ce am văzut pozele oficiale, eram ferm convins că aveam în faţă doar un Audi A4, uşor restilizat. Dar în realitate, chiar dacă vorbim de o platformă tehnică identică, designul a fost suficient de mult schimbat pentru ca un necunoscător să fie destul de uşor convins că are în faţă un model nou. Doar privit din lateral mai poţi distinge silueta modelului german. Iar în interior, nu trebuie să vă aşteptaţi la aceeaşi calitate preluată de la vechiul Audi A4. Pentru că impresia generală e că modelul rămâne totuşi un Seat şi nu un Audi.

11.02.2009:

UPDATE FOTO SEAT EXEO

5.02.2009:

Mult aşteptatul facelift al modelului Seat Leon va veni la Geneva în acest an, împreună cu schimbarea la faţă a lui Seat Altea, adică Altea şi Altea XL. Marea noutate va fi însă prezentarea lui Seat Exeo Avant. La fel cum a fost şi versiunea sedan, adică un rebranding al precedentei generaţii Audi A4, varianta Avant pare un copy paste fidel al familistei germane, peste care s-a adăugat imaginea de marcă Seat.

Salonul de la Geneva este unul important în strategia Seat, anul trecut spaniolii prezentând conceptul Seat Bocanegra, studiu ce a prefaţat noul Seat Ibiza şi a cristalizat într-o anumită măsură noua imagine de marcă Seat, ceea ce va influenţa probabil şi faceliftul modelelor Leon şi Altea.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide