Ferrari FXX Evoluzione

Autor: Alexandru Banu 29 oct. 2007 Știri auto

Noul pachet FXX Evoluzione reprezintă punerea în practică a datelor adunate de Michael Schumacher în decursul celor doi ani de teste, în cadrul programului FXX. Datorită succesului de care s-a bucurat acest proiect, compania italiană a prelungit perioada de teste cu încă doi ani.

Echipata cu un propulsor V12 de 6,3 litiri, care dezvoltă 860 CP la 9.500 rpm, FXX Evolizione este o maşină dezvoltată special pentru circuit, ea nefiind omologată pentru drumurile publice. Maşina este echipată cu o cutie de viteze îmbunătăţită, schimbul treptelor de viteză realizându-se în doar 60 de milisecunde, iar sistemul de control al tracţiuni a suferit modificări semnificative pentru ca maşina să poată beneficia de toate resursele dezvoltate de propoulsor.

Cu un cont in bancă suficient de "gras" poţi să participi la programul de dezvoltare FXX, fiind prezent la una din cele şase sedinţe oficiale de teste, anunţă Ferrari. Astfel, două dintre aceste evenimente vor fi desfăşurate în America de Nord, alte două vor fi rezervate pentru Europa, iar ultimele două vor fi destinate Asiei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide