Alfa Romeo 169 – Impresii de artişti

Autor: Silviu Draganescu 04 aug. 2008 Prezentări

Alfa Romeo 169 - Design tipicTrebuie să lămurim de la început că aceastea nu sunt poze cu viitorul model, ci doar rezultatul unei teme de design cu privire la viitorul model italian, temă rezolvată de studenţii de la Scoala Politehnica de Design din Milan, în cadrul cursului de Desing Auto, supervizat direct de către Alfa Romeo. Aşa că cine ştie, poate unele din aceste linii le vom vedea pe modelul final.

Studenţii care au participat sunt următorii: Ryu Seung-Wook (Coreea de Sud), Gabriel Feyer (Brazilia), Kostantinos Paradeisou (Grecia), Ian Bunjak (Slovacia), Iulian Bumbu (România), Murat Atvur (Turcia), Adam Denning (SUA), Mark Salerno (Australia), Tulay Engin (Turcia), James Edmund van der Merwe (Africa de Sud), Artem Popkov (Rusia), Franco Grassi (Italia), Alessandro Fiorentino (Italia) şi Aleksej Ivaskievic (Rusia)

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide