Bentley Continental Flying Spur 2009

Autor: Cosmin Iordache 09 iun. 2008 Prezentări

Bentley Continental Flying Spur 2009Faceliftul lui Bentley Continental Flying Spur ar putea trece uşor neobservat în ochii unor privitori mai puţini ahtiaţi după limuzine de lux britanice, nefiind vorba de modificări radicale, ci doar de intervenţii minore asupra anumitor elemente. Grila are o înclinare mai abruptă, aerisirile au o formă puţin schimbată iar blocurile optice sunt delimitate de inserţii cromate şi cam atât în plan vizual.

O îmbunătăţire se va observa şi în materie de confort, cei de la Bentley susţinând că au revizuit suspensiile şi izolarea fonică, deşi noi nu prea ne imaginăm ce se mai poate perfecţiona. Bentley atentează, de asemenea, la prosperitatea comercianţilor de produse audio aftermarket, oferind ca opţional un sistem audio Naim cu un amplificator de 1100 Watt

Bentley Continental Flyng Spur 2009 - imagine interiorVersiunea Speed va trece, însă, neobservată doar pe o şosea rectilinie, fără limite de viteză, fiind cel mai rapid model cu patru uşi fabricat vreodată de constructorul britanic. Având acelaşi motor W12 de 600 de CP de pe Continental GT Speed, limuzina este capabilă să atingă 100 km/h în doar 4,8 secunde şi va "zburda" cu uşurinţă cu 322 km/h viteza maximă. Senzaţia de sportivitate este asigurată de volanul mult mai suplu în 3 spiţe ce oferă un feedback mai direct datorită direcţiei mai comunicative. Jantele de 20 de inchi, grila faţă şi admisiile cu tentă cromată fumurie fac din această versiune o prezenţă mai puţin discretă în poziţie staţionară.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide