BMW Seria 7 High Security

Autor: Cosmin Iordache 10 aug. 2009 Prezentări

BMW Seria 7 este o limuzină care acoperă cam toate nevoile automobilistice ale unui utilzator obişnuit. Mai puţin cea de siguranţă extremă, însemnând  protecţia împotriva unor pericole extra-rutiere, cum ar fi glonţe, grenade de mână, sau alte obiecte  contondente. Există  însă două versiuni care acoperă şi aceste "nevoie speciale", ce poartă denumirea Bmw Seria 7 High Security şi tocmai au fost lansate.

Versiunea de bază, dacă o putem numi aşa, este derivată din BMW 750Li, iar cea mai puternică provine din BMW 760Li, ambele presupun un ampatament alungit. În ciuda, ranforsărilor caroserie şi a plăcilor de aluminiu inserate în principalele panouri ale caroseriei. Zonele de îmbinare şi ramele uşilor au fost întărite, pentru a contracara majoritatea atentatelor la siguranţa pasagerilor.  De asemenea, podeaua are un strat blindat foarte gros, pentru a face faţă exploziilor cu mine sau grenade, iar suprafaţa vitrată este asigurată de o sticlă cu o grosime de 6 centimetri.

În ciuda elementelor de securitate adiţionale, BMW-ul Seria7 High Security, nu face notă vizuală distinctă faţă de orice altă versiune standard, rezervând surprize atacatorilor.Acest model poate fii dotat cu un sistem acustic luminos, comandat prin interfaţa iDrive, o dotare care nu ar trebui să lipsească din arsenalul unui SPP-ist grăbit pe ruta Piaţa Victoriei – Otopeni.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide