Buick LaCrosse – prezentare oficială

Autor: Cosmin Iordache 12 ian. 2009 Prezentări

Aduce putin a LexusBuick LaCrosse va fi prezentat oficial la Salonul de la Detroit, ce bate la uşă, dar G.M. îl prezintă în avanpremieră prin primele imagini şi primele clipuri. Acest model marchează schimbarea macazului în privinţa designului Buick, fiind mult mai tineresc şi mai avangardist decât conservatoarele limuzine cu care marca americană s-a făcut cunoscută.

Apariţia elegantă se datorează liniilor fluide, ce aduc aminte de un Insignia la 4 ace, mult mai impozant. Modelul păstrează proporţiile conceptului Buick Invicta, prezentat la Salonul de la Beijing şi trăsăturile unui Buick veritabil, fiind o colaborare între departamentele de design din Statele Unite şi China.

Interior foarte luxosÎn interior nota premium este păstrată de habitaclul cu linii curgătoare şi finisaje în două tonalităţi cu detalii din lemn închis şi elemente cromate. Lumina ambientală este albastră, exprimânt eleganţa, serenitate şi totodată modernism. Modelul poate fi considerat modern si prin multitudinea de gadgeturi cu care poate fi echipat, precum sistem DVD cu ecrane în tetiere, faruri adaptive, cameră pentru mersul înapoi şi conectivitate Bluetooth.

Sub capotă se va afla noul motor de 3.0 litri, cu injecţie directă, ce dezvoltă 255 CP. Acest motor va fi mai economic şi va avea emisii reduse cu 25%. Versiunile sportive vor fi dotate cu un V6 de 3.6 litri, ce produce 280 CP. Ca premieră pentru Buick, va fi şi tracţiunea AWD inteligentă. Noul model va intra în producţie în această vară, la uzina Fairfax din Kansas City.

Pagini: 1 2

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide