Chrysler noi modele desconspirate de criză

Autor: Cosmin Iordache 18 feb. 2009 Prezentări

Jeep Grand CherokeeÎn planul de restructurare pe termen lung,înaintat trezoreriei americane, grupul Chrysler a ataşat schiţe importante despre două noi modele pe care constructorul speră să le construiască în viitor. Primul model este Jeep Grand Cherokee. Acesta păstrează liniile actualei generaţii, dar pare mult mai agresiv  cu faruri mai mici şi o linie mai sportivă. Despre acesta responsabilii de produs săun că va fi produs în uzinele din America şi că va fi cu 20% mai eficient.

Chrysler 300CCel de-al doilea model arătat fără intenţie presei este generaţia secundă Chrysler 300C. Şi în cazul acestuia evoluţia se va prezenta într-o manieră elegantă, dar nu se va rupe de trecut. Şi în cazul acestuia eficientizarea se va face prin implementarea unui sistem MDS ce dezactivează automată o parte din cei 8 cilindrii din motorul V8. Concret se va înregistra o scădere cu 22% a consumului.

Se pare că pentru media auto din Statele Unite criza are chiar efecte benefice din moment ce primesc subiecte fierbinţi doar prin simpla inspecţie a planurilor de viabilitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide