Geely GE – Rolls-ul chinezesc

Autor: Cosmin Iordache 22 apr. 2009 Prezentări

UPDATE VIDEO 22.04.2009

Ştirileprotv.ro a realizat un interviu oficialilor de la compania chineză în care aceştia susţin că Geely Ge nu este nici mai mult nici mai puţin decât un concept, un exerciţiu de design, cu un desen propriu şi original. Voi ce părere aveţi?

21.04.2009

Geely s-au făcut iniţial remarcaţi prin SUV-ul CEO, o combinaţie între BMW X5 şi Toyota Land Cruiser. Faima negativă le-a adus şi multe procese cu cei de la BMW. Dar acest lucru se pare că nu îi opreşte să dea cu ochiul prin portofoliul bavarezilor şi să o pună de un proiect şi mai măreţ, limuzina de lux Geely GE, în fapt o copie evidentă, chiar şi pentru Stevie Wonder, a modelului Rolls-Royce Phantom.

Pe lângă designul care pare o versiune mai simplistă a originalului, limuzina chineză este mult mai mică, măsurând în lungime doar 5,1 metri, adică cu 70 cm mai scurtă decât Phantom. De asemenea, ampatamentul de 3,1 metri – cu vreo 40 cm mai puţin decât la modelul veritabil, prefigurează un interior mai puţin spaţios.

Geely GE - interiorHabitaclul este un alt capitol tras la indigo, observaţi în special plafonul cu acele steluţe artificiale propuse în premieră de Rolls-Royce. Totuşi există o mare particularitate şi anume chinezăria, are un singur loc în spate, unul care arată foarte confortabil însă. Dar cine ar fi atât de egoist să îşi cumpere o limuzină cu un singur loc? Probabil cineva pentru care partenerii de afaceri, sau prezenţele feminine sunt neimportante , primordial fiind doar preţul. Care nu a fost comunicat, dar despre care preconizăm că va fi de câteva ori mai mic decât la original, poate chiar sub 50.000 de euro.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide