Kia Picanto facelift

Autor: Cosmin Iordache 15 iun. 2009 Prezentări

Kia Picanto se află pe piaţă încă din 2004, dar în locul unei generaţii substituente, Kia introduce un facelift destul de pronunţat. Este un pic ciudată strategia coreenilor, pentru că acest model nu s-a bucurat de vreun succes foarte răsunător şi în Europa a primit un facelift minor în 2007, deci normal ar fi fost ca acum să prezinte un înlocuitor.

Kia Picanto, sau Morning aşa cum este cunoscută pe piaţa domestică, suportă însă schimbări destul de mari. Astfel blocurile optice, grila şi spoilerele sunt redesenate profund. De asemenea, Picanto va primi, ca opţional, jante noi negre "Black Luxury" pe 15 şi în standard oglinzi retrovizoare mai mari, cu semnalizatoare integrate.

Amuzant este faptul că pe lista de opţionale a acestui model se va regăsi şi o cameră retrovizoare pentru a îmbunătăţi vizibilitatea la manevrele de parcare, deşi vorbim de un model foarte mic, cu dimensiuni previzibile. Acest inedit opţional, împreună cu noul interior revizuit, cu volan şi  schimbător acoperite în piele, sugerează o uşoară emancipare a micului model. Noi culori, mai vesele, cum ar fi galbenul lime vor fi introduse

Preţurile la noul model vor începe de la 7,300 de eruo şi vor ajunge până la aproape 9.000 de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide