Limuzină Mercedes S600 Pullman

Autor: Victor Gavril 25 sept. 2008 Prezentări

Interior Mercedes S600 PullmanLimuzinele securizate reprezintă deja o tradiţie pentru Mercedes iar ultimul model, S600 Pullman, va prelua din caracteristicile predecesorilor săi. Cu toate acestea pentru a marca cei 80 de ani de tradiţie Mercedes va lansa un model mai lung decât versiunile actuale şi dotat cu tehnologie de ultimă oră.

Limuzina va prelua motorizarea lui S600 Guard, model echipat cu un motor V12 de 517 CP şi cu o capacitate de 5500 cmc. Modificări vor surveni asupra suspensiilor şi asupra structurii maşinii pentru a putea suporta greutatea mai mare a lui S600 Pullman.

Bordul limuzinei S600 PullmanMaşina va respecta standardele militare, făcând faţă chiar şi în cazul unui atac cu proiectile.  Din sistemul de securitate al maşinii vor face parte atât un set de pneuri care rulează chiar şi după ce fac pană cât şi un rezervor prevăzut cu o supapă care nu permite scurgerea combustibilului. Astfel riscului unui incendiu devine minim. Însă chiar şi pentru situaţii extreme există un sistem de stingere a flăcărilor.

Maşina va prelua şi elemente de siguranţă care şi-au dovedit fiabilitate pe Mercedes S-Class, cum ar fi: sistemul de asistenţă la frânare, distribuţia forţei de frânare dar şi sistemul de viziune pe timp de noapte.
Probabil că unei astfel de maşini îi mai lipsesc nişte mitraliere pentru a o face demnă de un rol principal într-una din viitoarele producţii marca James Bond.   

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide