Nissan Nuvu Concept – îngerul de la Paris

Autor: Dan Vache 03 oct. 2008 Prezentări

Nissan Nuvu Concept - interiorConceptul este prea angelic pentru a fi real ori poate că nu suntem noi suficienţi de buni, sufleteşte desigur, pentru a conduce o astfel de maşină. Cert este că designerii de la Nissan au dovedit prin acest concept că au capacitatea de a crea maşini ale viitorului. Cât despre strămoşul acestei maşini, lansată la Salonul Auto de la Paris, oricine poate recunoaşte în ea trăsături ale actualei citadine Nissan Micra.

 

Nissan Nuvu Concept

Conceptul, după cum era şi de aşteptat, complet electric, este propulsat de un motor montat în faţă care atinge o viteză de 120 km/h şi are o autonomie de 125 de km, ceea ce pentru moment pare foarte puţin. Însă în viitor Nissan va dezvolta sistemul electric aflat pe acest concept urmând să introducă anumite elemente şi pe viitorul vehicul electric pe care japonezii plănuiesc să-l lanseze în Japonia şi SUA în 2010.

 

Rămâne de văzut cât de ancoraţi vor rămâne în realitate designerii de la Nissan deoarece nu de puţine ori s-a întâmplat ca nişte creaţii prea excentrice, de altfel opere de artă, să fie privite cu reticienţă de către public.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide