Seat Leon Cupra facelift

Autor: Cosmin Iordache 08 mai 2009 Prezentări

La Geneva Seat ne-a arătat Seat Leon facelift, la Barcelona vom vedea Seat Leon Cupra facelift, dar până la întâlnirea în carne şi oase ne oferă primele imagini şi informaţii cu versiunea de top a modelului spaniol. Cum era de aşteptat, fiind vorba în principal de un facelift, vom avea parte de acelaşi motor de 2.0 litri TSI ce dezvoltă 240 CP, iar cifrele dinamice, adică 6,4 secunde accelraţia până la 100 km/h şi 247 km/h viteză maximă, sunt neschimbate.

Singurele modificări sunt cele de ordin stilistic. În primul rând, micile retuşări de la Leon facelift sunt perpetuate şi asupra acestei versiuni. Kitul este, de asemenea, diferit desenat, rămânând sportiv dar într-o manieră mai elegantă. Jantele au tot dimensiunea de 18 inchi, dar din lateral se observă noile carcase ale oglinzilor, de data asta implicit negre.

Interiorul este capitolul în care s-au rescris cele mai multe pagini de la noul Seat Leon Cupra. Pe lângă modificările specifice faceliftului, volanul are un design inspirat de cel de la Seat Ibiza, dar cu o inserţie de aluminiu generoasă în partea mediană. O noutate importantă este noul sistem XDS, de care am vorbit şi la Ibiza FR, şi care simulează un diferenţial alocând astfel puterea roţii cu aderenţă. Ca şi Ibiza FR acest model va fi expus în preimeră la Salonul de la Barcelona 2009.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide