Suzuki Alto – Primele poze oficiale

Autor: Silviu Draganescu 08 oct. 2008 Prezentări

Interior made in IndiaDupă ce a fost prezentată la New Delhi Auto Expo în ianuarie sub formă de concept, noua maşina japoneză va fi dezvelită oficial la Salonul Auto de la Paris din octombrie. Pusă în mişcare de un motor de 1,0 litru Euro 5, maşina va avea emisii de doar 109g de CO2 la fiecare kilometru. Asta pentru că propulsorul de 68 CP are un consum mediu de 4,5 litri la fiecare sută de km. Opţional se poate alege şi o cutie de viteze automată.

Cu o lungime de 3,5 metri, o lăţime de alţi 1,6 metri, înălţime de 1,47 metri şi un ampatament de 2,36 metri, noul Suzuki Alto are dimensiuni asemănătoare cu ale unui Fiat 500.

Asamblat la fabrica japoneză din India, Suzuki Alto va fi comercializat în principal în Europa, unde speră la 60.000 de unităţi vândute, dar şi în India şi în alte ţari, mai ales dacă ne gândim că oficialii Suzuki au pus foarte mult accentul pe aspectul de maşină globală. Primele livrări vor începe la finalul acestui an.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide