Suzuki Kizashi – japonezii prezintă oficial noul Kizashi

Autor: Dan Vache 03 aug. 2009 Prezentări

Kizashi e o berlina medieSeria de concepte Suzuki Kizashi a demarat cu un concept Kizashi futurist, metamorfozat într-un crossover Kizashi 2 Concept, iar apoi într-o berlină Kizashi 3 Concept, destul de apropiată de modelul de serie inaugurat oficial joi, în America. Cu acest nou model Suyuki intr[ pe un nou tărâm cel al berlinelor de clasă medie.

Maşina de serie nu face parte din categoria noutăţilor extravagante, mizând pe un stil plăcut şi familist. Totuşi, Suzuki Kizashi reprezintă o evoluţie pentru marca japoneză, care astfel intră în categoria berlinelor de categorie medie. Noul model măsoară 4,65 metri fiind mai lung decât Volkswagen Jetta sau Chevrolet Cruze, aceste dimensiuni trădând mai degrabă menirea sa americană, deşi japonezii spun că au vrut să îmbine designul european cu practicabilitatea niponă.

Atmosfera din interior este discutabilă, designul fiind unul destul de şters, iar componentele de plastic nu par cele mai plăcute la atingere, (dar până la contactul pe viu, rămâne doar o remarcă). Se spune că acest model va ven în standard cu scaune sport şi mufe de conectare pentru iPod. Opţionalele includ piele, scaune încălzite, Bluetooth şi un excelenst sistem audio Rockford Fosgate (disponibil şi pe Mitsubishi Lancer)

Motorizarea anunţată peste Ocean este un motor de 2.4 litri, a cărui putere nu se menţionează, dar se specifică "mai mare decât a competitorilor". Acesta va fi cuplat la o manuală cu 6 trepte sau la una CVT. În plan se află şi un hibrid, iar ca opţional pentru acest model se poate alege tracţiune integrală. Rămâne de văzut în curând dacă sunt planuri pentru comercializarea noului Suzuki Kizashi şi în Europa şi cu ce motorizări va fi disponibil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide