Volkswagen Robust – schite pe calculator

Autor: Oraan Mărculescu 04 aug. 2008 Prezentări

masini camuflate, pick-upVolkswagen va lansa pick-up-ul Robust la sfârşitul anului viitor urmând să fie comercializat începând cu 2010. Modelul va beneficia de două versiuni de tracţiune: spate şi 4×4. Pentru început noul model va fi vândut în America de Sud şi Africa iar urmând ca în funcţie de succesul dobândit pe aceste continente să intre şi pe selectele pieţe europene.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mişcarea germanilor poate părea puţin greşită dacă avem în vedere faptul că, din cauza creşterii preţurilor carburanţilor, cererea pentru pick-up-uri ce consumă foarte mult a scăzut. Însă trendul mondial nu va fi de renunţare la aceste caroserii, ci de orientare spre variante mai economice şi mai compacte. Aşa că Volkswagen va debuta în segmentul pick-up-urilor compacte economice odată cu reprofilarea constructorilor majori de "papucuri", pornind astfel cu şanse egale.

Viitorul model Volkswagen se va asambla atât în Germania cât şi în Argentina, vine în configuraţie cu două uşi sau patru uşi, iar pentru doritori este disponibilă şi transmisie integrală. De asemenea este de aşteptat ca prezenţa dieselurilor să-i ofere un puternic avantaj competitiv, începând cu anul viitor, când va avea loc lansarea modelului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide