Opel Insignia OPC – Informaţii oficiale

Autor: Dan Vache 07 iul. 2009 Prezentări

07.05.2009 – UPDATE FOTO

Opel Insignia OPC este una dintre premierele mondiale importante ale Salonului de la Barcelona. Iată pozele în direct din Catalunia.

Un spate curat

15.04.2009

Destinată să concureze cu rivali precum Audi S4, Opel Insignia OPC este pus în mişcare de o transmisie integrală, cu un diferenţial cu alunecare limitată controlat electronic şi montat în spate, sistemul general fiind cel regăsit şi pe Saab 9-3 Turbo X.

Motorul este un V6 de la GM, de doar 2,8 litri dar care, graţie supraalimentării, dezvoltă 325 CP.Acceleraţia de la 0 la 100 de km/h se face în 6 secunde, pentru ca viteza maximă să fie limitată la 250 de km/h.

Interior cu tuse sportNu foarte impresionant dacă ne gândim că un Audi S4 cu doar 8 CP în plus accelerează până la 100 km/h cu 1 secundă mai repede.

Exteriorul este inspirat direct din conceptul GTC Coupe, ieşind în evidenţă prin gurile mari de aerisire din spoilerul faţă, evacuarea cromată şi jantele de 19 sau 20 de inch.

In interior avem scaune Recaro, un nou volan, schimbător de viteze schimbat şi ceasuri de bord redesenate. Vânzările vor începe la vară.

VEZI POZELE SI VIDEO CU OPEL INSIGNIA OPC!

Noul Opel Insignia OPC are 325 CP si transmisie integrala

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide