Chevrolet – oferte maşini noi iunie 2009

Autor: Dan Vache 10 iun. 2009 OFERTE MASINI NOI
Chevrolet – oferte maşini noi iunie 2009

Ca urmare a succesului avut cu ultimele sale campanii -Vânzările Chevrolet în luna Mai au fost cu 22.9% mai mari decat în Aprilie – Chevrolet propune în continuare oferte greu de refuzat:

Chevrolet Spark este disponibil acum cu o reducere de 17%  şi preţuri promoţionale începând de la 5.968 euro cu TVA inclus sau de la doar 5.068 euro  cu TVA inclus prin programul Remat.

La doar 6.682 euro cu TVA inclus sau 5.782 euro cu TVA şi prima de casare incluse, Chevrolet Spark vine cu cea mai bună ofertă cu aer condiţionat de pe piaţă. Modelul este echipat cu:  aer condiţionat, airbag şofer, geamuri electrice faţă, servodirecţie şi închidere centralizată.

Chevrolet Aveo Sedan este disponibil acum cu o reducere de până la 24.8%. Aveo Sedan echipat cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer şi pasager, închidere centralizată cu telecomandă, servodirecţie, volan ajustabil pe înălţime la numai 7.728 euro cu TVA inclus sau doar 6.828 euro cu TVA şi prima de casare incluse.

Noul Chevrolet Aveo acum cu reduceri de până la 23.5%.  Noul Aveo echipat cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, airbag şofer şi pasager, închidere centralizată, servodirecţie, radio-CD cu MP3, volan ajustabil pe înălţime la 8.535 euro cu TVA inclus sau doar 7.635 euro cu TVA şi prima de casare incluse.

Chevrolet Lacetti 4 uşi, 5 uşi şi SW disponibile cu o reducere de 25%. Lacetti 5 uşi,  echipat standard cu aer condiţionat, ABS, radio CD cu MP3, dublu airbag, închidere centralizată cu telecomandă şi alarmă, geamuri electrice faţă. coloana de direcţie reglabila pe înălţime la doar 9.600 euro cu TVA inclus sau  8.700 euro cu TVA şi prima de casare incluse.

SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel este disponibil  începând de la 17.353 euro cu TVA inclus sau de la doar 16.453 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Echipările standard Captiva sunt generoase: ABS, 6 airbaguri, aer condiţionat, jante din aliaj uşor, geamuri electrice faţă-spate, oglinzi reglabile şi rabatabile electric, control infotainment pe volan, radio CD cu MP3, închidere centralizată cu telecomandă …

Chevrolet Epica
este disponibil cu preţuri excepţionale, începând de la doar 12.325 euro cu TVA inclus sau de la doar 11.425 euro cu TVA şi prima de casare incluse. Echipările standard sunt uimitoare:  ABS, 6 airbaguri, aer condiţionat, cruise control, jante din aliaj uşor, volan din piele, comandă audio pe volan, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă-spate, oglinzi electrice, faruri ceaţă…

Noul Chevrolet Cruze
este lansat cu o echipare premium in standard la un preţ surprinzător: aer condiţionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, ESC+TCS, geamuri electrice faţă, oglinzi electrice cu încălzire, Radio CD cu MP3, închidere centralizată şi multe alte echipări standard la doar 13.200 euro cu TVA inclus sau la numai 11.800 euro cu TVA şi prima de casare incluse.

Noul Chevrolet Cruze este acum disponibil şi pentru un test-drive convingător. Mai multe informaţii despre Chevrolet Cruze se pot găsi la adresa http://www.ro.chevrolet-cruze.eu/ sau pe www.chevrolet.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide