Mitsubishi – oferta lunii iunie 2009

Autor: Dan Vache 09 iun. 2009 OFERTE MASINI NOI
Mitsubishi – oferta lunii iunie 2009

Cel mai mic membru al familiei, Mitsubishi Colt MY2008, beneficiază de o reducere de până la 21.5%, disponibilă pentru versiunile de caroserie cu 3 şi 5 uşi şi o gamă amplă de motoare (1.3 / 95 CP, 1.5/109 CP, 1.5 DiD / 95 CP).

Mitsubishi Lancer Clasic, susţinut de o tradiţie solidă în proiectarea şi fabricarea autovehiculelor, vine cu un discount de 10%. Pentru modelul Lancer Sport Sedan reducerea creşte până la 15%. Fiabil, spaţios şi de o eleganţă distinsă, modelul Lancer, fie el Clasic sau Sport Sedan oferă o experienţă de conducere placută şi de neuitat.

Modelul Mitsubishi Outlander 2.2 Di-D, perfect pentru un stil de viaţă activ, poate fi achiziţionat în această perioadă cu un discount de 25%. Pasionaţii de off-road şi aventură, îşi pot achiziţiona acum legendarul Mitsubishi Pajero, mai accesibil ca oricând cu doar 25.110 euro (fără TVA). Discountul pentru acest model poate ajunge până la 25%.

Un avantaj considerabil pentru client este şi reducerea de 15% pentru modelul L200, un pick-up elegant dar în acelaşi timp robust, cu o versatilitate ce poate satisface exigenţele oricărei persoane. Tot în această perioadă, Mitsubishi România intră în faza a doua a programului de “Înnoire a Parcului Auto Naţional”, anunţând şi introducerea modelului Grandis în program. Acesta beneficiază de un discount de 10%.

Campania se va desfăşura în perioada 01 iunie – 31 august.







 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide