Oferta "MyDeal Peugeot" pentru Peugeot 206+

Importatorul general Peugeot România, Trust Motors, are o ofertă foarte atractivă pentru modelul de clasă mică Peugeot 206+, preţul de 5.990 euro incluzând TVA şi trei prime de casare.

Oferta "MyDeal Peugeot" pentru Peugeot 206+ Oferta "MyDeal Peugeot" pentru Peugeot 206+

Datorită succesului foarte mare de care citadina Peugeot 206 s-a bucurat de-a lungul carierei, Peugeot a decis să continue producţia acestui model în parale cu urmaşul Peugeot 207, însă cu un mic retuş estetic şi sub o nouă titulatură, Peugeot 206+.

Maşina vine cu o echipare standard foarte bogată pentru preţul afişat, incluzând aer condiţionat manual, ABS şi dublu airbag, geamuri electrice faţă, radio-CD şi comenzi pe volan.

Pentru mai multe detalii şi a fi contactat de un reprezentant Peugeot, CLICK AICI.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.