Oferte avantajoase pentru vara aceasta pregătite de Chevrolet

Chevrolet a pregătit oferte foarte avantajoase pentru această vară. Prin noile sale produse şi ofertele competitive, Chevrolet urmăreşte în permanenţă să ofere cel mai bun raport preţ / calitate / echipări.

Oferte avantajoase pentru vara aceasta pregătite de Chevrolet Oferte avantajoase pentru vara aceasta pregătite de Chevrolet
Noul Chevrolet Spark - liderul din segmentul mini
Noul Spark aduce un design modern, vine cu echipări standard de neegalat în segmentul său: 6 airbaguri (frontale, laterale şi cortină), motorizări Euro 5 (taxe de poluare zero), 5 locuri; Consumul doar 5.1l/100 km.
Noul Chevrolet Spark, echipat cu aer condiţionat, 6 airbaguri, ABS, geamuri electrice faţă, închidere centralizată, Radio CD MP3, port USB şi scaun şofer reglabil pe înălţime se poate achiziţiona de la doar 5499 Euro cu TVA şi primele de casare incluse. În plus, clienţii pot beneficia de 5 plinuri de combustibil prin creditul auto Chevrolet - BRD Finance IFN SA (ofertă de finanţare valabilă pentru toate modele Chevrolet).
Pasionaţii de muzică vor aprecia faptul că modelul Spark este compatibil cu orice dispozitiv audio portabil modern. Pe lângă CD player-ul cu funcţie de redare MP3, este echipat şi cu prize auxiliare şi porturi USB.
Clienţii sunt invitaţi la dealerii Chevrolet pentru a realiza un test drive convingator cu Noul Chevrolet Spark.
Noul Chevrolet Cruze, un sedan care oferă avantaje greu de egalat, poate fi achiziţionat de la doar 9530 Euro cu TVA inclusă.
Câteva dintre avantajele noului Chevrolet Cruze:
 • 5 ani garanţie
 • Motorizari EURO 5 pe benzină (taxe de poluare zero)
 • Rezultat maxim la testele de siguranţă: 5 stele EURONCAP şi cel mai bun punctaj din istoria testelor EURONCAP la impactul frontal şi lateral.
 • Echipare standard generoasă: aer conditionat, 6 airbaguri, ABS+EBD, sistem de control al stabilităţii (ESC), sistem de control al tracţiunii (TCS), geamuri electrice faţă, oglinzi electrice cu încălzire, radio CD cu MP3, închidere centralizată şi multe alte echipări standard
 • 5 plinuri de combustibil cadou prin creditul auto Chevrolet - BRD Finance IFN SA

Chevrolet Cruze deţine premiul european AUTOBEST 2010 pentru cea mai bună achiziţie de pe piaţă.
Înregistrările pentru un test-drive convingător cu Chevrolet Cruze pot fi făcute şi pe pe www.chevrolet.ro
Chevrolet Aveo Sedan, rămâne unul dintre cele mai căutate modele de pe piaţă: 5 ani garanţie şi o echipare bogată: aer conditionat, ABS, dublu airbag, geamuri electrice faţă, radio CD cu MP3, închidere centralizată şi servodirecţie la numai 5530 Euro cu TVA inclusă.
Chevrolet Aveo 5 uşi este oferit de asemenea cu o garanţie reală de 5 ani, fără limită de kilometri şi este echipat cu aer conditionat, ABS, airbag şofer, airbag pasager, radio CD cu MP3, geamuri electrice faţă, închidere centralizată, servodirecţie la doar 5880 Euro cu TVA inclusă.

Chevrolet Lacetti. Cu o motorizare de 1.4 l si 95 CP, echipat cu aer conditionat, ABS, dublu airbag, radio CD cu MP3, închidere centralizată, geamuri electrice faţă, coloană de direcţie reglabilă pe înălţime, Lacetti 5 uşi poate fi achiziţionat la doar 7408 Euro cu TVA inclusă.
SUV-ul Chevrolet Captiva Diesel de 2.0l, 150 CP, 4x4 şi 7 locuri este disponibil acum prin leasing cu o reducere de 21.8%. Chevrolet Captiva dispune de o echipare standard foarte bogată: aer conditionat automat, ESC, TCS, ABS, EBD, 6 airbaguri, radio CD-MP3 cu 8 boxe, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi încălzite, reglabile şi rabatabile electric, jante aliaj de 17", proiectoare de ceaţă şi senzori de parcare, computer de bord şi cruise control, control sistem audio pe volan, parbriz atermic, toate acestea la doar 20853 Euro cu TVA inclusă. Taxa de poluare este suportată de Chevrolet, în limita a 1162 Euro.
Noile versiuni LT High Black Sport 2.0l, 150 CP, 4x4, 7 locuri sunt echipate standard cu sistem de navigatie, cameră video spate şi trapă electrică. Preturile pentru aceste versiuni încep de la 23766 Euro; taxă de poluare 0.


Chevrolet Epica Diesel 2.0 l 150 CP oferă eleganţa unei limuzine şi o echipare bogată: aer conditionat automat, 6 airbaguri, ESC, TCS, ABS, jante aliaj 17", scaune, volan şi schimbator de viteze în piele, scaun şofer şi pasager încălzite, servodirecţie sensibilă la viteză, senzori de ploaie şi senzori de parcare, Cruise Control, R-CD MP3 cu magazie de 6 CD-uri, oglinzi reglabile, încălzite şi rabatabile electric la doar 18174 Euro cu TVA inclusă.


În perioada 1 iulie - 30 septembrie 2010 modelele Chevrolet beneficiază de finanţarea specială Chevrolet prin BRD Finance IFN SA (ofertă valabilă pentru toate modelele Chevrolet, în condiţiile menţionate mai jos)
Avantajele Creditului auto Chevrolet prin BRD Finance:
 • tichetele valorice Remat sunt acceptate pentru avans
 • contractele se încheie direct în showroom-ul Chevrolet
 • rate fixe în lei
 • 5 plinuri de combustibil cadou
Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitaţi site-ul Chevrolet

Chevrolet vine în întâmpinarea clienţilor săi cu un programul de garanţie extinsă reală, de 1 sau 2 ani.

Programul de Garanţie Extinsă Chevrolet a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele clientilor privind utilizarea autovehiculului, oferind posibilitatea de a extinde garanţia standard a producătorului cu 12 sau 24 de luni. Astfel, autovehiculul Chevrolet poate beneficia în total de o garanţie de 4 sau 5 ani, în funcţie de opţiunea clienţilor, fără a avea o limită de kilometri.

Programul de Garanţie Extinsă Chevrolet acoperă toate cheltuielile percepute de un Reparator Autorizat Chevrolet cu înlocuirea sau repararea pieselor, inclusiv manopera aferentă, atunci când defecţiunea se datorează exclusiv unor vicii de fabricaţie (de material sau de montaj) ce apar după expirarea garanţiei producătorului.

În acest program sunt acceptate doar autovehiculele noi şi∕sau cele care au sub 18 luni vechime fără limită de km rulaţi.Beneficiile Garanţiei Extinse:

 • valabilă atât în România cât şi în afara României
 • garanţia este transferabilă în momentul revânzării
 • creşte valoarea reziduală a vehiculului în momentul în care vehiculul se vinde în perioada de garanţie
 • service-ul vehiculului se face de către Reparatori Autorizaţi Chevrolet cu piese originale
 • perioada mai lungă de timp acoperită pentru eventualele defecţiuni mecanice şi electrice
 • nu există costuri neprevăzute cu reparaţiile
 • asigurare 100%
 • utilizare eficientă şi costuri reduse
Mai multe informaţii la distribuitorii Chevrolet sau pe www.chevrolet.ro

Ofertele Chevrolet expuse sunt sunt valabile în anumite termene şi condiţii până la 30 septembrie 2010, în limita stocului disponibil, prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2010.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.