Oferte maşini noi la dealerii Volvo

În lunile mai şi iunie, modelele Volvo V60 şi S60 beneficiază de reduceri de preţ de până la 4.000 euro cu TVA.

Oferte maşini noi la dealerii Volvo Oferte maşini noi la dealerii Volvo

În perioada 01.05.2011 - 30.06.2011, toate modelele Volvo S60 şi V60 vor beneficia de oferte promoţionale, preţurile începând de la 19.980 euro plus TVA (preţ obţinut prin aplicarea unei reduceri de 3.125 euro cu TVA pentru modelul S60, respectiv 4.860 euro cu TVA pentru modelul V60, la preţul de listă valabil pentru motorizarea diesel D2/115 CP, transmisie manuală, pentru versiunea standard).

Toate celelalte versiuni de vânzare şi motorizări diesel beneficiază de o reducere de 9% în cazul modelului S60, respeciv 11% în cazul lui V60, la preţurile de listă fără TVA. Campanie este valabilă în reţeaua naţională de dealeri autorizaţi Volvo.

Modelele Volvo S60 si V60 sunt disponibile în cinci versiuni preconfigurate de vânzare (Standard, Kinetic, Rdesign, Momentum şi Summum) ce pot fi suplimentate în baza unei liste generoase de opţiuni adiţionale. Pentru modelul Volvo V60 a fost special creată şi versiunea de vânzare Ocean Race.

Gama de motorizări a fost completată recent cu cea mai economică versiune diesel de 1.6 litri şi115 CP (D2), capabilă de un consum mediu de numai 4.3litri/100km. Diesel-ul de 2.4 litri a fost şi el actualizat, fiind acum capabil de 215 CP şi un cuplu de 440 Nm cu transmisie automată. Mai mult, toate motorizările diesel cu varianta de transmisie manuală, beneficiază de tehnologia Start/Stop.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.