Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi

De la 1 Iulie 2010, pentru orice model Mitsubishi Colt şi Lancer achiziţionat, cumpărătorul beneficiază de întreţinere gratuită timp de un an de zile.

Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi

Graţie discounturilor şi a celor trei vouchere pentru programul Rabla 2010, modelele Lancer şi Colt beneficiază de preţuri speciale. În echiparea standard, care include şi unul dintre cele mai performante sisteme de asistenţă electronică a servodirecţiei, Mitsubishi Colt cu motor de 1.1 litri are un preţ de 6.235 euro, cu TVA şi cele trei prime de casare.

Lancer Sport Sedan cu motor de 1.5 litri şi 109CP se poate achiziţiona la un preţ de 10.990 euro cu TVA. În varianta Inform, acesta este echipat cu ABS, EBD, airbag-uri cortină, airbag-uri frontale şi laterale, airbag pentru genunchi şofer, aer condiţionat, computer de bord şi RadioCD cu MP3.

În Programul de stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţional pentru anul 2010 este inclus şi noul Mitsubishi ASX, disponibil deja pentru comenzi. Preţul de start este de 14.062 euro (TVA inclus şi trei cupoane de casare) pentru varianta Inform 2WD, echipată cu un propulsor pe benzină 1.6 litri şi 115 CP. Motorizarea respectă normele de emisii Euro 5. Toate modelele beneficiază de 3 ani de garanţie sau 100.000 kilometri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.