Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi

De la 1 Iulie 2010, pentru orice model Mitsubishi Colt şi Lancer achiziţionat, cumpărătorul beneficiază de întreţinere gratuită timp de un an de zile.

Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi Oferte şi discounturi pentru modelele Mitsubishi

Graţie discounturilor şi a celor trei vouchere pentru programulRabla 2010, modelele Lancer şi Colt beneficiază de preţurispeciale. În echiparea standard, care include şi unul dintre celemai performante sisteme de asistenţă electronică a servodirecţiei,Mitsubishi Colt cu motor de 1.1 litri are un preţ de 6.235euro, cu TVA şi cele trei prime de casare.

Lancer Sport Sedan cu motor de 1.5 litri şi 109CP sepoate achiziţiona la un preţ de 10.990 euro cu TVA. Învarianta Inform, acesta este echipat cu ABS, EBD, airbag-uricortină, airbag-uri frontale şi laterale, airbag pentru genunchişofer, aer condiţionat, computer de bord şi RadioCD cu MP3.

În Programul de stimulare a Înnoirii Parcului Auto Naţionalpentru anul 2010 este inclus şi noul MitsubishiASX, disponibil deja pentru comenzi. Preţul destart este de 14.062 euro (TVA inclus şi trei cupoane decasare) pentru varianta Inform 2WD, echipată cu un propulsor pebenzină 1.6 litri şi 115 CP. Motorizarea respectă normele de emisiiEuro 5. Toate modelele beneficiază de 3 ani de garanţie sau 100.000kilometri.