Promoţie pentru Volvo XC60

Volvo XC60 este ofertat în patru versiuni preconfigurate de vânzare (Kinetic, Rdesign, Momentum şi Summum) ce pot fi suplimentate în baza unei liste generoase de opţiuni adiţionale.

Promoţie pentru Volvo XC60 Promoţie pentru Volvo XC60

Promoţia pentru Volvo XC60 se desfăşoară în perioada 25.11.2010 - 31.12.2010. Oferta Volvo pentru modelul XC60 este următoarea:

  • Preţuri începând de la 29.900 Euro, TVA inclus (preţ obţinut prin aplicarea unei reduceri de 4.448 Euro cu tot cu TVA la preţul de listă valabil pentru motorizarea diesel D3/163 CP, transmisie manuală, în versiune de vânzare Kinetic)
  • Campanie valabilă în reţeaua naţională de dealeri autorizaţi, autoturisme Volvo
  • Ofertă supusă unor termene şi condiţii

Gama de motorizări ofertate include două propulsoare turbo diesel în cinci cilindrii de 2,0 litri şi 2.4 litri capabile să dezvolte 163 CP, respectiv 205 CP la un cuplu maxim de 400Nm, respectiv 420Nm, dar şi trei motorizări pe benzină de doi şi trei litri, capabile de puteri maxime cuprinse între 240 CP şi 304 CP. Tracţiunea integrală este standard pentru toate motorizările de peste 2,0 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.