Renault Megane Sedan Luxury Edition

Megane Sedan, cel mai de succes model compact Renault în România, este disponibil într-o versiune specială la un preţ imbatabil. Luxury Edition nu are concurenţă în ceea ce priveşte raportul dotări/preţ.

Renault Megane Sedan Luxury Edition Renault Megane Sedan Luxury Edition

Printre echipamentele standard se numără ABS cu EBV şi AFU, ESP, airbaguri frontale, laterale şi cortină, computer de bord, climatizare automată, radio CD cu MP3, tempomat şi limitator de viteză, oglindă retrovizoare electrocromatică, oglinzi retrovizoare externe electrice rabatabile, geamuri electrice faţă şi spate, sistem de asistenţă la parcare, senzor de lumină şi de ploaie, tapiţerie mixtă material textil/înlocuitor piele "grege", jante din aluminiu 16", închidere centralizată şi demaraj cu card.

Iată motorizările şi preţurile:

  • 1,6 16V 110 CP - 14.750 euro inclusiv TVA
  • 1,5 dCi    85 CP - 15.450 euro inclusiv TVA
  • 1,5 dCi  105 CP - 16.250 euro inclusiv TVA
  • 1,9 dCi  130 CP - 18.050 euro inclusiv TVA

Renault Megane Sedan Luxury Edition este oferit cu o garanţie generală de 4 ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.