Opel Insignia şi-a găsit vedeta! Marele câştigător al concursului "Te potriveşti cu Opel Insignia?" a fost desemnat şi este...Alexandru Ionescu!

Concurs Opel Insignia Concurs Opel Insignia

Participantul cu cea mai mare notă din concurs este: Alexandru Ionescu, din Bucureşti.

Alexandru se pregăteşte deja pentru pictorialul pe care urmează să vi-l prezentăm pe Promotor.ro cu tot cu detalii picante din culise. Până atunci, îi urăm "Spor la cumpărături!" cu Gift Card-ul în valoare de 500 de RON câştigat.

Mecanismul folosit pentru desemnarea câştigătorului a fost următorul:

Notele finale ale fiecărui participant au fost calculate astfel: 70% a contat nota juriului şi 30% nota userilor.

Juriul a fost compus din:

- Simona Negoiţă - Opel Marketing Communication Manager GM România

- Florentina Stoica - PR Manager GM România

- Oraan Mărculescu - Project Manager Promotor.ro

Notele juriului pentru câştigător au fost: 5; 5; 4. Nota userilor, calculată ca raport între numărul de puncte şi numărul de voturi, a fost: 4,66. Deci nota finală a câştigătorului a fost: 4,66.

Notele pentru următorii doi clasaţi au fost următoarele:

- Pentru Vasile Răzvan. Notele juriului: 3; 3; 4. Nota userilor: 5. Nota finală: 3,83

- Pentru Ciocea Florin. Notele juriului: 3; 3; 3. Nota userilor: 5. Nota finală: 3,6

-------------------------------------------------

Trimite-ne până la 25 septembrie poze cu tine şi spune-ne de ce crezi tu că eşti cel mai potrivit să reprezinţi Opel Insignia într-un pictorial de mare artă promotor.ro.

Machiaj, lumini, ţinute de vedetă, tu şi Insignia în centrul atenţiei - asta te asteaptă dacă tu eşti votat cel mai tare din concurs.

Dar nu e tot! Pe lângă pictorial, mai poţi câştiga un Gift Card în valoare de 500 RON, valabil în magazinele: Debenhams, Olsen, Catwalk, Aldo, Forever 18, Kanz, Mandarina Duck, Kipling, Bijoux Terner, Sacoor Brothers.

Dacă eşti femeie, spune-ne dacă jumătatea ta sau un bărbat pe care îl cunoşti se potriveşte cu Opel Insignia şi fă-i o surpriză: înscrie-l în concurs şi poate ajunge vedetă cu Opel Insignia!

Castiga un pictorial de vedeta cu Opel Insignia!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.