Cât de nebuni sunt Gary şi Bill din emisiunea Discovey ”2 nebuni pe 4 roţi”?

Autor: Oraan Mărculescu 17 oct. 2012 Opinii
Cât de nebuni sunt Gary şi Bill din emisiunea Discovey ”2 nebuni pe 4 roţi”?

Ca pasionat al offroadului, m-am bucurat că am ocazia să îi cunosc personal pe Gary Humphrey şi Bill Wu cu ocazia evenimentului de lansare a emisiunii ”2 nebuni pe 4 roţi” de pe Discovery Channel Romania. Atât de entuziast am fost, încât am decis să le fac cunoştinţă cu Jimny-ul meu celor doi temerari.

Am început cu expertul în supravieţuire Gary, un tip foarte simpatic şi care cunoaşte atât de multe lucruri, dar este tot timpul dispus să înveţe altele noi, încât te lasă pur şi simplu perplex. Iată mai jos câteva lucruri pe care le-am aflat despre Gary:

Gary Humphrey (2 nebuni pe 4 roti, Discovery Channel) de pe tare.ro

Apoi a fost rândul lui Bill, specialistul în tehnică, mecanică şi offroad. Evident, omul a vrut să fie la volan, deci am avut încredere în el… puţin cam prea multă. Să nu înţelegeţi că s-a întâmplat ceva grav cu Jimny-ul meu, dar în primele secunde am crezut că nu voi mai apuca ziua de mâine. Însă în curând aveam să aflu că Bill, deşi nu pare, este un om nu doar cu capul pe umeri, ci şi cu multă experienţă în tolbă:

Bill Wu (2 nebuni pe 4 roti, Discovery Channel) de pe tare.ro

Aşadar, aceştia sunt cei doi eroi ai seriei ”2 nebuni pe 4 roţi”, de pe Discovery Channel. Pe mine unul m-au convins să mă uit la show-ul lor şi, sincer, aştept cu nerăbdare să văd următoarele aventuri prin care vor trece. Şi eu, şi Jimny-ul meu!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide