Ce maşină hibridă va primi Ponta de la SPP?

După mai bine de 20 de ani de la Revoluţia din '89, iată un prim-ministru care vorbeşte serios despre maşini ecologice. Ba chiar le-a dat temă de casă celor de la SPP. Domnule ministru, îmi permiteţi să le dau şi eu câteva sfaturi?

Ce maşină hibridă va primi Ponta de la SPP? Ce maşină hibridă va primi Ponta de la SPP?

Fără a încerca să fac politică sau să fiu părtinitor ori să mă apuc de campanie electorală "undercover", nu pot trece cu vederea faptul că premierul Victor Ponta vorbeşte despre maşini ecologice destul de serios. Uite, recent a afirmat că Dacia i-ar fi promis că urmează să realizeze o maşină electrică în următorii ani, iar el vrea să fie primul şofer al primei Dacia electrice.

Dar Victor Ponta nu doar vorbeşte despre maşini ecologice, electrice şi hibride. El chiar conduce aşa ceva, un Prius second hand, cea mai cunoscută maşină hibridă din lume. Bravo, chiar nu ştiam acest lucru, dar mă bucur că ministrul face parte din clubul celor care cumpără maşini second hand hibride (recunoaşteţi, domnule Ponta, v-a influenţat editorialul meu pe această temă, este?!).

Colac peste pupăză, pe lângă faptul că trebuie să repornească motorul economiei româneşti (care, sincer, pare mai degrabă un propulsor antic de Dacia 1100, căruia îi lipsesc pistoane şi supape şi te miri ce altceva), a băgat spaima în cei de la SPP, de la care a cerut o maşină de protocol, cum altfel, ecologică. Adică hibridă sau chiar electrică. Grea directivă, nu credeţi?

Motiv pentru care, ca un partizan al maşinilor electrice şi hibride, îi dau o bilă albă şi îmi pemit să îi dau nişte sfaturi.

Pentru transportul unui demnitar atât de important este nevoie de o maşină rezistentă la orice fel de atac terorist, dar şi foarte confortabilă, că nu vrem ca aleşii neamului să aibă parte de o călătorie neplăcută şi migrene pe la conferinţe sau interviuri. De asemenea, performantă nevoie mare, pentru a scăpa rapid de pericole, de la atacuri teroriste cu bombă până la ouă stricate aruncate de pensionari.

Aşadar, în materie de limuzine cu motorizări hibride iată ce le recomand sepepiştilor - VEDEŢI PE URMĂTOARELE PAGINI

oraan.ro

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.